Notícia

Anul·lat l’acte “Lectures de dones en veu alta” amb motiu de la vaga feminista

02 de març de 2018

El Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha decidit anul·lar l’acte programat per al dia 8 de març, a les 19h, a la plaça de la Vila, anomenat “Lectures de dones en Veu Alta”. 

El motiu és la vaga feminista convocada per aquest  8 de març, així com també per donar compliment a la moció aprovada pel ple municipal el passat  20 de febrer. Segons la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, aquesta decisió vol ser una mostra de “suport a totes les entitats i dones que recolzen i participen d’aquesta vaga”. Així mateix també que es vol que sigui un mostra de queixa i reivindicació per fer visible allò que és invisible: bretxa salarial, sostre de vidre, contractes precaris, contractes parcials, treball domèstic i cures, etc.

Finalment des del Servei d’Igualtat es pretén que aquesta mobilització, recolzada per tots els sindicats de forma parcial o total (UGT, CCOO, CGT), doni peu a reflexionar i posar èmfasi en les polítiques d’igualtat i de gènere i la molta feina que encara queda per fer per trencar amb les desigualtats d’homes i dones.

Accessibilitat