Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Atenció a les dones en situació de violència masclista

18 de març de 2020

Davant la situació d’estat d’alarma arran de la crisis sanitària ocasionada pel coronavirus COVID-19 i davant del risc que es produeixi algun cas de de violència masclista a la població, el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereix serveis mínims per a cobrir entre altres les funcions, l’atenció a les dones en situació de violència masclista.

Les dones que pateixin violència masclista per part de la seva parella o ex parella disposen dels següents recursos per demanar ajuda:

Telèfon d’atenció i informació contra la violència masclista 900900120. Aquest telèfon funciona les 24h del dia i és gratuït i confidencial.
En cas d’emergència davant d’una agressió cal trucar al 112
A les comissaries de mossos d’esquadra hi ha GAV (Grup d’atenció a la Víctima) i es pot presentar una denúncia, o anar directament als jutjats de violència de gènere.

Per qualsevol consulta d’assessorament cal trucar al telèfon del SIAD 93 890  32 18

Accessibilitat