Notícia

Concert “Felices las 4”, diumenge a la tarda a la plaça Milà i Fontanals

28 de febrer de 2022

En el marc de la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, el proper diumenge 6 de març tindran lloc un seguit d’actes a la plaça Milà i Fontanals, organitzats entre el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca i la colla Xicots de Vilafranca.

Després de l’Homenatge Carme Alomà, que anualment celebra la colla per homenatjar una dona que ha tingut un paper rellevant en la societat vilafranquina, a les 18h tindrà lloc a la plaça Milà i Fontanals el concert “Felices las Cuatro”.

María Ruiz, La Mare, Eva Sierra i La Piltra formen "Felices las Cuatro", un concert únic construït per quatre de les principals referents de l'actual cançó d'autores.

Cadascuna compta amb la seva carrera en solitari però aquest format a banda els dona l'oportunitat d'unir les seves veus i cançons, creant un espectacle únic amb el millor del repertori de cadascuna i la màgia de les seves veus sonant en una harmonia perfecta, plena de força i missatge.

Les artistes són reconegudes a més pel seu compromís social, el qual es reflecteix a cadascuna de les seves lletres. A "Felices las Cuatro" creen un ambient íntim, però ple d'humor i proximitat, portant-te de la balada a la rumba en el que dura una cançó.

Amb la gira "Felices las Cuatro" aquestes dones artistes es fan un regal, a elles i al seu públic, fent el que més els agrada fer: cantar juntes.

Accessibilitat