Notícia

L’Ajuntament condemna la greu agressió sexual que va patir una menor d’edat al municipi 

09 de gener de 2023

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès vol mostrar el seu enèrgic rebuig a la greu agressió sexual que va patir una menor d’edat dissabte a la matinada al sortir d’una discoteca de la ciutat. El consistori condemna rotundament aquests fets tan greus, així com qualsevol forma de violència masclista. 

Així mateix, l’Ajuntament de Vilafranca vol mostrar el seu absolut suport a la víctima i a la seva família i recorda que continuarà treballant per a erradicar aquesta xacra. 

Les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista, una violació dels drets humans fonamentals que atempta contra la llibertat i dignitat de les persones i que degrada a les dones que ho pateixen i a la ciutadania en general. Es un problema molt greu que la nostra societat no pot deixar silenciat.

Qualsevol dona víctima de violència masclista pot acudir al Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD), trucant al telèfon 93 890 32 18 o escrivint al correu electrònic [email protected], on se li oferirà atenció social integral. Així mateix, es recorda que en cas d’emergència, cal trucar al telèfon contra la violència masclista, 900 900 120, un servei d’atenció permanent gratuït, confidencial i que funciona tots els dies de l’any durant les 24 hores del dia.  

Finalment, des del consistori també es vol agrair la tasca dels Mossos d’Esquadra per la detenció de l’autor dels fets i espera que el sistema judicial  respongui amb contundència i estableixi una condemna exemplar.  

Accessibilitat