Notícia

Projecció de La fuente de las mujeres a l’AV Molí d’en Rovira

04 de març de 2019

En el marc de la programació del Dia internacional de les Dones 2019 a Vilafranca, l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, ha organitzat el passi de la pel•lícula La fuente de las mujeres.
La fuente de las mujeres, dirigida per Radu Mihaileanu, mostra un poble de Orient Mitjà, on la tradició exigeix que les dones vagin a buscar l’aigua, sota un sol ardent, i la font està dalt d’una muntanya. Les dones és rebelen i inicien una vaga de sexe fins que els homes no col•laborin amb elles.
La regidora d’Igualtat vol posar en valor tot el treball que fan les entitats que formen part del Consell per a la Igualtat, participant de forma activa  a través de diferents propostes d’activitats a realitzar i complementar la programació del 8 de Març, dia internacional de les dones, any rere any.
La projecció de la pel•lícula serà el proper 9 de març a les 18h, al local de l’Associació de Veïns/es del Moli d’en Rovira, ubicat a la plaça de Vilanova, 1, i serà un acte gratuït per a tots els assistents/es.

Accessibilitat